woensdag 17 september 2014

Da's lastig!

Wat is lastig? Wel wat nu te schrijven, ik ben tenslotte met een nieuw iets begonnen maar dat is T.S.! Wat dat is? Wel Top Secret! Dus daar kan ik echt niets van laten zien, het is namelijk een verrassing en dat betekent dat ik misschien wel dagen niets kan laten zien.... maar wacht ik kan wel laten zien dat DH echt aan de keuken is begonnen en al gaat het langzaam het gaat wel gestaag:


Hier zie je de eerste wand (vanuit de kamer gezien rechts) en deze is al betimmerd en de eerste laag grondverf staat er al op en ook de nieuwe verwarming heeft er een plekje op gekregen! Dat betekent dat DH de leidingen heeft moeten verleggen en dat de vaatwasser ook afgekoppeld is en dat ik nu even met de hand moet afwassen tot de nieuwe leidingen en afvoer zijn gelegd, maar dat heb ik er graag voorover want ik krijg straks toch een gave keuken!
Al met al hou ik mij dus bezig met geheime steekjes en stoffen, nee geen lapjes maar het schuren van de wand legde overal een laagje stof neer!  Dus nu weten jullie wat ik aan het doen ben en geloof mij na gisteren mag ik vandaag weer met stoffer en zuiger aan de slag!

Fijne dag!

6 opmerkingen:

Rennie zei

Je weet het Lida. Het moet eerst een bende zijn voordat je mag genieten. Sterkte in de strijd en wat je nu laat zien wordt het vast heel mooi. Veel plezier met je T.S.?

Mirjam zei

Uiteindelijk zul je je zeker wel vermaken met van alles en dan komt er vanzelf wel weer iets dat wel op je blog kan... en niet zo t.s. is...
Succes met de keuken, het ziet er al heel mooi uit zo...
Ik wens je een heel fijne dag,
Lieve groet,
Mirjam

Ans zei

Ik vind het al zo knap van je om iedere dag een blogje te maken! Maar ik ben natuurlijk super nieuwschierig naar je geheime project.

Truus zei

Spannend hoor je T.S !!!
Tja,als jij een nieuwe keuken wilt,dan moet je er wel wat voor over hebben! (lol)Even in de lucht spuiten met een plantenspuit scheelt een hoop stof wat anders neer blijft dwarrelen.
Succes met je steekjes en stoffen.
groetjes,Truus uit Drenthe

Anoniem zei

We houden het spannend, Lida!
En succes met de keuken en de stof.

Lieve groet,
Gerry

feltfree på Åsly zei

Gaat vast fantastisch worden