donderdag 17 oktober 2013

Woensdag ... nee geen gehaktdag!

Maar een gezellige dag met Mams op stap en koffie met gebak en tussen de middag soep met brood en een salade! Loop ik de hele tijd met mijn camera in mijn tas en vergeet ik helemaal foto's te maken! Dus van ons uitstapje naar Zwijndrecht (Mams keuze!) helaas geen foto's, maar 's avonds wat steekjes gezet met Ome Jan en wel de bies aan mijn quilt In Full Bloom:


Ik kan nu met de hand gaan zomen en dan de rand door gaan quilten, met stoom heb ik alle sporen van de pen waar ik de cirkels mee tekende verwijderd en ik ben heel blij met het resultaat!

In een van de dozen die bij Mams vandaag kwamen zaten nog wat tasjes en daaronder ook deze twee! Niet met mooie zilveren beugels maar wel  een met een met kleine stukjes glas ingelegde beugel en een zo te zien geel metalen beugel met een aparte sluiting:


Maar waar ik echt helemaal voor viel zijn de prachtig geborduurde tassen die eraan zitten, het zal wat moeite kosten om de loszittende stukjes te restaureren, maar dat heb ik er wel voor over, want ik vind het echte pronkstukken!

Fijne dag!