vrijdag 26 oktober 2012

Toch maar gedaan!

Ja toch maar eerst even mijn huiswerk afgemaakt van mijn Hardanger borduurles! Was best leuk om te doen en nu kan ik het opbergen en verder gaan met andere steekjes, maar hier even het resultaat tot nu toe:


De rechtse twee zijn met de jij en ik steek gewikkeld, de andere twee gewoon gewikkeld en dat was het laatste wat ik moest doen! De eerste hoek van de festonsteken was door de juf gedaan, bij de tweede moest ikzelf aan de slag, wel dat ging niet zo makkelijk als ik dacht, maar bij de derde poging ging het gesmeerd en de laatste twee hoeken waren toen eigenlijk vrij simpel!

Zo dat was dat, nu verder met Sarah's house, de vliegende vogels zijn af en aan de rechterkant zijn ook de sterretjes geborduurd. Links is het een heel andere kwestie, ik heb daar de rand uitgehaald zodat ik die overnieuw kan borduren, want als ik hem laat zitten, dan weet ik zeker dat ik mij eraan ga ergeren, dus zo is de stand nu:


En zien jullie het lijstje links, nu ik vraag DP of hij de iets beschadigde punt kan restaureren en dan heb ik een mooi oud lijstje om mijn lapje in te lijsten! Denken jullie ook dat het er goed bij past?
Zo vandaag naar de handwerkbeurs in Ahoy en misschien vind ik daar nog wat leuks, vast wel!
Fijne dag!