dinsdag 18 september 2018

Even inhalen!

Maar ik begin met vandaag, want het is weer prinsjesdag en dus kijken wij naar de opening van de Staten Generaal, maar vooral naar de japonnen van de dames en de hoeden! Nu er viel genoeg te zien:
Het was weer een mooie stoet en er waren heel veel mensen gaan kijken naar al die prachtige paarden en de koetsen, waar dit jaar dus de gouden koets ontbrak vanwege de restauratie. Verder viel de snor en baard van Prins Constantijn op!

Maar goed ik hoef jullie niet veel meer te vertellen want iedereen kan het zien op tv. en in de kranten en bladen en in het journaal wordt alles nog eens dunnetjes over gedaan!

Nu even laten zien wat ik af heb gemaakt de afgelopen dagen namelijk eindelijk deel 6 van de Farmers Christmas:


Ik heb het woord Farm vervangen door Hoeve, ik ben tenslotte een Nederlandse en vond dat deze tekst er precies inpaste! Ik heb iets met het patroon gerommeld, maar dat mag de pret niet drukken!


Ben nu druk met deel 7 en schiet al lekker op en heb mij tot nu toe aan de originele kleuren gehouden! Maar wat niets is kan nog komen! 


En dan laat ik nog even deze engel zien die ondertussen al helemaal naar Australië is gevlogen, het is een patroon van Tilda uit haar allereerste boek en ik maakte deze dus al meerdere keren voor vriendinnen!


Nu dit was het voor vandaag, ik ga lekker buiten zitten, is waarschijnlijk één van de laatste echte zomerse dagen en daar wil ik graag van genieten!

Ik wens jullie nog veel plezier met je steekjes en een heel :

Fijne dag!