dinsdag 27 januari 2015

Poppenhuis, weer een paar stapjes verder!

Wat is het toch leuk om te zien hoe mijn DH bezig is aan het poppenhuis! Neem nu de badkamer, die wordt echt al zo gaaf met een prachtige lambrisering en we hebben even de wc, de wasbak en het bad ook een plekje gegeven, weet alleen nog niet welke wasbak het gaat worden, de linker een echt ouderwets model, of de rechter met het kastje eronder!



Verder is hij ook druk met de eerste overloop, ook hier lambrisering, parket en er kwam ook een leuning om het trapgat, nee het is nog niet af, we wachten op behang dat is besteld en we hebben ook nog geen lamp gevonden, maar in maart is er weer een poppenhuisbeurs in Rijswijk en dan gaan we eens lekker neuzen en op zoek naar wat meer lampen!


En wat zal dit worden? Wat denk je?


Kijk hier is het al weer een stapje verder, naast de deuren waar het hart uit is, zie je ook links een deur!

Wel dit komt dus boven onder de schuine kant van het dak, het wordt de bedstee van de meid op de zolderkamer, links haar hangkast, rechts komen planken waarop haar linnengoed komt te liggen! Ik mag dus gaan naaien: schorten, zwarte jurken, bonnetten en natuurlijk ook beddengoed! Wat denken jullie van een lappendeken? Oh ja het begint weer te borrelen, ik weet al wat ik ga doen, maar dat moet nog even wachten, maar ideeën genoeg dus!

Fijne dag!