vrijdag 13 juli 2012

Oh jeetje wat nu??

Waar moet ik nu weer over schrijven?? Heb gisteren haast geen steek gezet en ben ook zo druk geweest met het huishouden en daarna met de kamer voor DP. Oh had ik dat nog niet verteld? Wel nu DS het huis uit is, krijgt DP eindelijk een ruime kamer voor zich zelf en dus heb ik gisteren behang van de muur gekrabd en daarna de ergste rommel opgeruimd! DP kwam vroeg thuis en we zijn toen samen nieuw behang gaan uitzoeken en ik kocht ook al nieuw laminaat, want vraag niet hoe het kan, maar er zaten zelfs gaten in het oude! Maar gelukkig had ik wel even tijd om van de tuin te genieten toen het eindelijk droog was en daar stond deze roos te pronken:Wel een beetje waterschade van alle regen, maar toch wel weer heel mooi! De Franse geranium is gelukkig wel goed door de natte periode gekomen! Bij Tara's hekje staat ook dit miniroosje er prachtig bij:


En voor groeit tegen de schuur deze zalmkleurige, nee ik weet echt geen namen ik kies rozen gewoon naar het plaatje dat eraan hangt en of het een klimroos is of niet!


Ook de Hortensia bloeit en de Monnikskap, alleen moeten we over de laatste heen stappen, die is door de regen zo zwaar geworden dat hij nu over het pad hangt:Heb ik dan helemaal niets stoffigs gedaan gisteren? Ja hoor, ben 's avonds een half uurtje naar boven gegaan en heb weer driehoekjes gesneden voor de flying geese van het Amerikaanse palet.


Vandaag weer bee bij Cora, ik moet nog wel even een stitcherietje overtrekken en dan kan ik daar vandaag wat steekjes aan zetten, daarna naar Naaldwijk, om nog wat stofjes erbij te kopen voor het panel, weet alleen nog niet wat voor en of ik er nog een rand omheen ga zetten!
Fijne dag!