zaterdag 8 maart 2014

In de Corner!!! Nr.900!

In the Corner! Oh jeetje dit onderwerp van de foto van de dag, is dan wel een makkelijke maar ook een beetje rommelige! Want de hoekjes van de kamer van een handwerkster zijn meestal erg vol, nu goed misschien niet bij jou maar wel bij mij! Dus daar gaan we:


In deze hoek staat een tas met reserveonderdelen voor oude naaimachines (liefhebbers kunnen contact opnemen!), daarop ligt een plaid (met handvat dus handig mee te nemen voor een picknick!)
dan één van mijn tassen en helemaal bovenop mijn Jane kussentje dat ik gebruik bij het borduren!

En in een andere hoek:


De verzameling wandelstokken van DH! Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat er meestal in andere hoeken ook aardig wat ligt, maar ja heb net voor mijn verjaardag opgeruimd en vier grote tassen met handwerkspullen naar zolder verhuist! Duurt wel weer even voor alles weer twee verdiepingen afgezakt is!

Gisterenmorgen was de bee bij Ria, maar ik heb deze keer geen foto's gemaakt, iedereen was weer met dezelfde creaties bezig en dus zal ik volgende keer wel een foto maken! Ik borduurde zelf aan het mini-rolletje en moest eerst achteruit werken, maar kreeg toen de smaak weer te pakken en maakte er wat randjes bij:


Wil nu eerst een figuurtje aan de zijkant maken voor ik verder ga met de randjes, heb al een patroontje uitgezocht!

Dan is dit logje nr. 900 al weer en eerst dacht ik vandaag al een give away te geven, maar gisteravond zag ik dat ik bijna aan de 400.000 bezoekers zit en dus ga ik zodra dit getal is bereikt een give away doen, heb al een mooie prijs al zullen quiltsters misschien zeggen dat zij die zelf maken!


Maar dit is de quilt die ik met een paar dagen ga weggeven, misschien toch ook heel leuk om op je hobbykamer te hangen! Dus houd het even in de gaten, zodra ik de 400.000 heb behaald staat er een berichtje op mijn blog!

Fijne dag!