zaterdag 23 juni 2012

Dat was dus weer de vrijdag!!

Gistermorgen naar Cora geweest voor de Tilda club, al wordt er momenteel door niemand aan een Tilda project gewerkt! Agnes is bezig met een quilt uit de Quiltmania van begin vorig jaar:


Zij is nu bezig met het maken van de tussenblokken en het in elkaar zetten van het middenstuk van de top.

Geertje werkt aan de randen van de BOM van vorig jaar:Ook Bep is bezig met deze BOM, die van Henny is al klaar zij is bezig met het laatste blok van een sampler die zij maakte op een cursus bij Cora:
Verder was ook Riny aanwezig die bezig is driehonderd blokjes met de hand aan elkaar te zetten, maar daar maak ik binnenkort wel een betere foto van.  Ria is met vakantie, dus het was weer een kleiner groepje. Ik zelf zette wat steekjes aan het vijfde blokje van de In Full Bloom en daar kreeg Jet (de hond van Lynette Anderson's zoon) een plekje op:


Best een leuk plaatje met die vogel op zijn koppie! Lijkt trouwens wel een beetje op Tara! 's Middags thuis aan de slag gegaan met stofzuiger en stoomapparaat en daar DP lekker vroeg thuis was, samen boodschappen gedaan bij de Makro. Daarna keek DP voetbal en ik heb lekker een poosje zitten  lezen, want ik merkte aan mijn hand, dat ik voor die dag wel weer genoeg steekjes had gezet!
Vandaag naar de uitverkoop bij Liezbeth (heb wat garen nodig!) en boodschappen doen voor Mams en verder zal de wasmachine ook wel weer overuren maken, dus genoeg te doen!
Fijne dag!