woensdag 12 oktober 2011

Soms gaat het een beetje fout!

Eergisteren aan mijn nieuwe borduurtje begonnen en het ging eigenlijk hartstikke goed, tot ik gistermiddag het woordje Nice af had en het vervolg wilde borduren, toen kwam ik tot de ontdekking dat het woordje veel te hoog staat, het moet op de hoogte van de onderste kleine bloem en niet van de middelste bloem staan!


Ik ga eerst maar verder met de rest en dan kijk ik nog wel of ik het woord uit ga halen en naar beneden verplaats. Maar kunnen jullie al zien wat het moet worden? Nee ik vertel het nog niet, misschien kan ik het jullie morgen laten zien!!

En nu even wat vragen beantwoorden:
Ja mijn pakket is goed aangekomen in Australië, anders had ik jullie ook de foto's nog niet laten zien.
Sorry Janny, ik heb geen bakkerij meer gezien, ik dacht te weten dat er nu een galerie in zit, maar zal een volgende keer nog eens rondkijken.
Annelies, ja het waren allemaal vrij nieuwe lappen, waarvan je daar dus de patronen kon kopen, ze zijn geïnspireerd door oude letterlappen die vroeger door de bewoonsters van de borght zijn gemaakt.

Verder kwam er gisteren een lekker groot pak binnen, het was de letterbak die ik van Jossie overnam, oh meiden daar heb ik zulke plannen mee, ik heb nu al een idee, maar wil eerst nog een speciaal garen gaan uitzoeken bij Crownstitches en stof, want ik wil er echt iets van mijzelf van maken.Nu ik ga vandaag ook weer verder met mijn CWD, wil proberen wat banen aan elkaar te zetten, maar eerst weer bloed prikken, ik kan geloof beter een kraantje laten monteren! LOL!
Fijne dag.