dinsdag 27 maart 2012

Het zijn de kleine dingen ....

die het doen, zingen ze in een liedje en ja dat is zeker waar! Gisteren lekker in het zonnetje wat steekjes gezet en ondertussen liep Tara rond bij mij in de tuin. Ze gaat nu gelukkig niet meer iedere keer tussen de planten laveren en ook probeert ze niet achter het tuinhuis om te lopen zoals ze deed als pup, madam snapt dat ze daar nu te groot voor is! Soms komt ze zelfs even lekker bij mij liggen en veegt dan en passant ook even haar natte snuit aan mijn witte broek af! Grijns!!
Maar hier zijn weer wat steekjes:Het alfabet is af evenals mijn initialen en ook de groene bies is aardig opgeschoten, ik ben weer druk bezig met de grote vogel van het middenstuk, wat ik echt een heel vervelende klus vind omdat de kleuren zo dicht bij elkaar zitten! Maar gewoon doorgaan dus!


Verder bracht DS de koffer boven en haalde ik nog wat spulletjes uit toilettas en nee ik had dit dingetje niet nodig, maar vond het zo leuk, dus dit moest gewoon mee:

Ach ja je bent een naaigek of je bent het niet! LOL!!

Zo vandaag eerst verder met de strijk, heb gisteren de meeste zomerkleren gewassen en dus lekker allemaal lichte spulletjes strijken, wat heerlijk na al die donkere kleuren!

Fijne dag!