vrijdag 28 februari 2014

Pffffft, wat een ochtend!

Kwam vanmorgen na de douche en aangekleed naar beneden , wou vlug even de boel glad maken voor de meiden van de vrijdagochtend bee zouden komen, maar helaas het liep heel anders! Toen ik onder aan de trap kwam rook ik het al, een zure lucht kwam uit Tara's bench en wat bleek, de dame had gisteravond wat gras gegeten en dat er 's nachts weer uitgegooid! Niet alleen dat, ze was er ook in gaan liggen! Dus toen maar snel Tara uitgelaten en haar in de ren gestopt, dan stofzuigen en met het stoomapparaat aan de slag en zowel haar bench als de vloer (ze had natuurlijk alles doorgelopen!) schoongemaakt, dan snel naar het winkelcentrum voor wat lekkers bij de koffie want ik vierde vast met hun mijn verjaardag! Het ontbijt schoot er bij in, maar ach we gingen toch aan het gebak!
Kijk eens wat een schitterend boeket ze meebrachten:


Ja ze brachten het nu vast mee, want op maandag zijn er toch geen verse bloemen! Maar even later zaten we dus gezellig om de tafel en er werden weer heel wat steekjes gezet, kijk hier maar eens:


Bep werkte aan de boogjes van haar Dear Jane en hieronder zien jullie hoe mooi de nieuwe top van Ria wordt:


Er moeten nog heel wat van die T stukjes aan worden gezet, maar ze is echt erg hard opgeschoten de afgelopen weken! Zelf zette ik steekjes aan mijn stoplap en kwam later tot de ontdekking dat ik zelfs te ver ben gegaan, maar omdat het een oefenlap is maak ik mij daar niet al te druk om!


We hoorden een klap in de gang en toen ik ging kijken lag daar mijn nieuwe stof voor de "echte"lap die ik wil gaan maken, 14 draads even wave wit linnen, nu dat wordt dus een stuk fijner dan de oefenlap die 11 draads is! Misschien begin ik er vandaag al aan, maar ach dat zien jullie een andere keer wel weer!

Fijne dag!