vrijdag 8 augustus 2014

Rolletjes finale en nog een creatie van de dametjes!

Gistermorgen al bijtijds weer met de dametjes naar de zolder verhuisd, want we waren woensdag al begonnen aan een nieuw project en wel helemaal met de hand! Met een lapje van 10 x 10 cm. wat kraaltjes, vulling en wat vilt en heel wat steekjes maakten wij onze eigen speldenkussen muizen!


De roze is van Mara, de grijze is van Arwen en de andere maakte ik, helemaal zelf gemaakt dus, Arwen naaide zelfs de festonsteek! 's Middags waren we druk met plaksel, papier en ......, maar daar laten we nog niets van zien hoor, is een verrassing voor hun pappa en mamma!

Aan het eind van de middag was er weer een leuke film die hun oom voor hun bestelde en daar zaten ze weer met hun brilletjes op! Dat is wel zo prettig, dan heb ik even tijd voor mijzelf om de laatste hand aan mijn rolletje te leggen, kraaltjes, een bedeltje, wat lint en vulling en hier het eindresultaat van mijn rolletje:


Ben wel tevreden over het resultaat, al ga ik het misschien nog iets smaller naaien, maar wat kun je met leuke randjes (allemaal van Randje per week!) wat restjes garen en wat kraaltjes en lint toch een leuke dingen maken! Hoop dat jullie die mee deden ook zo tevreden zijn met hun creatie!

Fijne dag!