donderdag 21 maart 2013

Mandje nr.9!

Gisteren een drukke dag gehad en nadat ik de morgen in de nagelstudio had doorgebracht en ook nog snel wat spulletjes voor cadeautjes had gescoord kwam ik tegen twaalven weer thuis en maakte een stevige wandeling met Tara, gelukkig hadden we geen last van de sneeuw want die was al weer gesmolten.
Maar wat vond ik bij thuiskomst in de brievenbus? Juist alweer een mandje, deze keer van Anja M.


Ze schreef dat zij het sober had gehouden en ik er eventueel zelf nog iets aan kan toevoegen, nu daar wacht ik dus echt mee tot ook de laatste twee binnen zijn, misschien is juist dit sobere blokje nodig om evenwicht in mijn quilt te brengen, maar ik kan er altijd nog iets opmaken ik ben wel weg van de gebruikte stofjes!
Bedankt Anja.


Zelf ben ik ook aan een nieuw borduurtje begonnen, maar helaas kan ik het niet showen, het is bestemd voor een cadeautje en de ontvangster leest toevallig mijn blog! Geheim dus!

Maar ik kocht onlangs bij de Quilthoeve nog een klos en een smal en lang stuk borduurstof en daar wil ik de komende dagen ook mee aan de slag, ik ga er net als het voorbeeld dat ik bij de hoeve zag borduren met het alfabet, nu alleen de Cross Stitchers Letters Bible nog gaan doorspitten om te zien welke letters het moeten gaan worden!

Fijne dag!