dinsdag 20 december 2011

Een swap en soms gaat het goed ...

en soms gaat het minder! Gewoon een vervelende dag gehad gisteren, wel mijn huishoudelijke klusjes gedaan, maar steekjes zetten was niet favoriet, dus vandaag laat ik jullie wat anders zien! Eerst mijn zelfgemaakte map waar ik mijn zomerse borduurtjes in bewaar, deze werd gemaakt van een lapje zacht groen stof met en fijn wit spikkeltje die ik bij een swap had gekregen en de borduurtjes waren free-bees op een Australische site:


Ja natuurlijk hebben sommigen van jullie hem als eens op mijn oude blog zien staan, maar velen ook niet! Ik maakte hem naar een voorbeeld van een oud kousen etui van Mams, dat kon ook net als dit etui opengeslagen worden, maar dan zaten er allemaal zakjes in, dat heb ik niet, kijk maar:


Er zitten aan beide zijden linten lussen genaaid waar borduurringen aan zitten, rechts zit er een hoesje voor mijn vingerhoed  en een schaartje met een fobje aangehaakt;


Links hangen er naast een mooie Keltische knoop bedel (van mijn vriendin Bep gekregen) , de garens waar ik mee aan het borduren ben, een speldenkussentje en een etui voor mijn handwerkbril. Ik vond het heel leuk om nu eens lekker voor mijzelf te maken, het geeft dan zo'n luxe gevoel!


De handwerkstukken die erin zitten en waarschijnlijk pas volgende zomer weer onder handen worden genomen zijn de Grand ABCedaire van Gazette:


En de borduurrol in wording, waar ik allemaal huisjes en alfabetten en wat ik nog meer leuk vind om erop te zetten op wil maken, misschien komt die deze winter wel weer aan de beurt!


Zo zien jullie dat ik naast een lading quilt ufo's ook nog aardig wat borduur ufo's heb liggen!
Ook mocht ik eigenlijk pas vandaag de Sneeuwman laten zien die ik van Miranda en Nikki heb gekregen voor de ornamenten swap, dus daarom meiden laat ik die nog maar eens zien;


Ik hoop dat ik vandaag wel weer aan wat steekjes toekom, maar eerst met Kaatje naar de garage en dan naar mams, dus genoeg te doen vandaag, fijne dag!