woensdag 9 juli 2014

De bee voor drie!

Heerlijke bee gehad in Leiden bij Rennie, terwijl de wind en de regen om hun appartement waaide, zaten wij lekker binnen aan onze steekjes! Corrie was druk met haar applicaties en borduurwerk:


De nieuwe patroontjes waren al weer gedownload van  het letterlapje en we keken even naar haar en mijn werkstuk, ik maak het mijne wat smaller i.v.m. de beschikbare stof en hieronder haar applicatie:


Rennie was ook druk met borduren, maar zij werkte aan haar randjes:

 Ze vult nu de lege vakjes naast haar monogram op met wat randjes.
 

 Ik werkte niet alleen aan mijn borduurtje, maar had ook de Céline meegenomen om de bies vast te zomen en we hebben mijn Céline en de prachtige ster van Rennie even naast elkaar gelegd, wat een verschil in soort, maar allebei zo mooi:


En terwijl wij druk waren met onze steekjes, nam Rennie's DH René ons Bonsai bos onder handen, hij dunde uit en spalkte het in model en daarna maakte hij buiten nog deze schitterende foto:


De dag vloog om, het was zo weer drie uur en tijd om te vertrekken, eerlijk gezegd overviel mij dat zo leuk hadden wij het!

Nogmaals bedankt Rennie en René voor de gezellige dag en het prachtig verzorgde bos dat weer mee naar huis ging en Corrie voor het veilig uit en thuis brengen!

Zo en nu even een beetje rustig aan doen, straks komt het Oranje team weer in actie, wat een spanning zal dat weer geven!

Fijne avond nog!