vrijdag 26 april 2019

Oei ruim drie weken niets geschreven!

Maar klopt dus, ben echt wel druk met van alles en nog wat en dan vliegt de tijd! Heb genoten van de mooie warme dagen en zat dus veel te lezen buiten in de tuin of in mijn huisje waar de Blauwe regen nu bloeit:


Helaas de Dahlia's in de grote bruine schaal laten nog geen teken van leven zien, hoop dat dat nog goed komt!


Verder is het volop genieten van de witte Rododendron, helaas is de roze er niet zo goed aan toe ondanks alle inspanningen van mijn DH, die ook nog wat andere dingen in de tuin heeft veranderd!


Zoals het vogelhuis dat nu op een paal staat en op het muurtje staat nu een grote plantenbak die vol zit met aardbeienplantjes! Maar tot dat die erover heen gaan hangen kunnen wel alvast genieten van de roze bloemetjes die hij in de potten ervoor stopte!

En deed ik niks? Ja hoor ik maakte mijn heks af:


Ik weet nu ook hoe ik haar helemaal ga afwerken, wordt echt in dezelfde sfeer gedaan als het borduurwerk! Maar dat zien jullie dan nog wel!
Ik ben ondertussen druk bezig met de SAL van Sheep loving Stitchers op FB en maak daarvoor natuurlijk een borduurtje met schaapjes:


Het is dus duidelijk nog niet af, maar ja het gaat iets langzamer dan anders omdat ik momenteel helemaal verslaafd aan lezen ben! Ben dus bijna elk vrij moment verdiept in de avonturen van de Zeven Zussen van Lucinda Riley en bezig aan het tweede boek!

De zeven zussen 2 - Storm

Nu heb ik ze op mijn e-reader staan en dus kan ik de letters lekker groot zetten zodat ik zonder bril kan lezen, heb al 5 delen klaar staan om te worden verslonden, maar moet dus nog op zoek naar de andere delen want ik wil ze allemaal verslinden! LOL!

Zo nu weten jullie hoe ik momenteel mijn tijd verbeuzel, maar ik geniet er dus echt van en wens jullie net als ik een heel:
Fijne dag!