dinsdag 22 oktober 2013

Give-away!Meiden als je net als ik van blauw houdt of gewoon helemaal weg bent van schattige spulletjes: knoopjes, band en allerlei spelden dan moet je snel even hier bij de Victorian Motto Sampler gaan kijken!

Hier het schattige pakketje en wat er allemaal in zit:

  Zeg nu zelf dat is toch een te gekke give-away!

Dus ga snel kijken en volg de link!

Fijne dag!

Nou vooruit, nog één keer Veldhoven!


Een hele verzameling miniquilts, echt met van alles wat!


Allerlei verschillende, moderne en klassieke:
 Hierboven een prachtige blauwe, wat was het moeilijk om die mooi te fotograferen, de kleur is eigenlijk nog dieper!
 Deze quilts zijn gemaakt door Hilde van Schaardenburg, die ook zelf aanwezig was:


En dan nu de quilts van Jeannet Hazelbag, beter bekend als QuiltingJeannet!


Haar pocket of Posies en hieronder haar Antieke van Guute:Waarschijnlijk zijn deze wel bij jullie bekend!Jammer dat sommige latten waarop haar creaties hingen te smal waren, want deze verdienen echt een mooiere manier van ophangen!Helaas, blijkbaar nam nog iemand een foto toen ik deze vastlegde, haar flits maakte dat de foto overbelicht werd en daardoor de linkse quilt niet goed uit de verf komt!

De volgende quilts zijn van Joop Smits-Jansen:Ook hier liet het ophangsysteem de dames in de steek, zeg nu zelf zo hang je een quilt toch niet ten toon!


En dan weer een stel van Jeannet:
In het middenstuk van de hal, hingen de quilts die deelnamen aan de wedstrijd en deze kwamen van heinde en ver, maar net als bij het songfestival waren er ook Israëlische deelnemers en dat terwijl dat land dus echt niet in Europa ligt!
 
Wederom een nakomeling van de antieke van het gilde, een blended quilt!


En dan nu iets heel bijzonders! Deze kiosk was echt te gek, helemaal bekleed met quilts en zo leuk om te zien:
  Crazy quilt!


 Sommige opvallend door hun kleuren en anderen door het onderwerp!En nee, ik vind ook niet alles mooi, maar soms zijn ze wel origineel en mooi gemaakt en dat is ook weer te bewonderen!Zeg nu zelf, dit is toch een heel knap gemaakte quilt, de schaduwen van mensen op de achtergrond en de reliëfs op de voorgrond! 
Helaas waren niet alle foto's even scherp, mijn toestelletje begint kuren te vertonen!Hierboven de achterkant en hieronder de voorkant, niet mijn kleuren, maar wat een geweldig machinaal quiltwerk!


Hier stond menigeen zich te verwonderen hoe men dit voor elkaar had gekregen, ik bedacht mij meer hoe jammer ik het vond van het prachtige quiltwerk dat door de linten werd afgedekt!


Een schitterende achterkant!


Een formidabel mooie voorkant, jammer dat de maakster het quiltwerk niet goed voor elkaar had gekregen, zoveel werk en dan was het scheef gaan lopen! Maar ik zou best zo'n quilt willen maken!Nu dit was het dan echt wat betreft Veldhoven deze keer, morgen ga ik jullie weer met mijn eigen creaties vervelen! Grijns!


Fijne dag!