woensdag 13 februari 2013

Niet echt mijn idee!

Gisteren naar de pijnpoli geweest en heb daar andere pijnstillers gekregen en moet zeggen ze lijken te helpen! Nu aan de slag om het lijf weer in het gareel te krijgen en dan zou ik met een week of vier misschien met afbouwen kunnen beginnen! Ach laat ik maar gewoon afwachten hoe het gaat!

Maar ´s middags had ik weer eens heerlijk wat energie en dus ben ik toen naar de Action gegaan en heb daar wat boodschappen gedaan:

 Ik zag namelijk een paar weken geleden op de Blackbird borduurbee een paar prachtige dozen!  Enkele van de dames hadden een doos die zij kochten bij de Action tijdens een gezellig weekend omgetoverd tot een prachtige handwerkdoos en ik was daar weg van!


Zij hadden hem mooi gemaakt met een klein quiltje bovenop, maar ik wil graag de mijne met een borduurwerkje afwerken, vooral omdat er bovenop een glasplaat zit waar het mooi beschermd achter kan!

Nu dacht ik dat ik nog wel een passend borduurwerk had liggen, maar helaas het was veels te groot!


Heb gelukkig nog meer dan genoeg patronen, stof en garen om er een wel passend exemplaar voor te maken en dan ga ik ook allerlei leuke dingen maken die erin kunnen worden geplaatst, dus ik heb weer heel wat leuks in het verschiet!

De steekjes van gisteravond laat ik een dezer dagen wel weer zien, nu weer wat achterstallig huiswerk aanpakken en vanmiddag misschien weer wat steekjes en oh ja, ook even naar het postkantoor! Mieke´s pop gaat vandaag op reis!

Fijne dag!