zaterdag 28 juli 2012

Vrijdag- Beedag en winnaars Give-away!

Gisteren naar de Tilda groep geweest bij Cora en daar werd weer hard gewerkt door iedereen aan de verschillende projecten! Ria werkte er aan de punten voor haar Dear Jane, de blokken zijn al klaar en kijk eens wat een schitterende quilt het wordt:


Ze heeft deze foto speciaal gemaakt om hem aan jullie te kunnen laten zien, wordt hij niet geweldig? Hij is ook al helemaal gequilt, want ze gebruikt de quilt as you go methode! Gisteren was zij druk bezig met een van de punten, helaas komt ze iets van de grijs/taupe kleur tekort ik hoop dat ze snel nog ergens een stukje op de kop kan tikken!

En wat was er nog meer voor moois? Wel kijk hier eens naar:


Is het niet prachtig? Geertjes vierde blok van de Yoko Saito's huisjes uit de Quiltmania en dan ook nog een kleinere uitvoering dan het origineel! Zij heeft de blokken afgedrukt op 75%! De linker boom heeft zij ook een ander plekje gegeven dan in het origineel, ik ben er weg van en wilde dat ik al zover was!

Kijk hier zit iedereen lekker steekjes te zetten:Jullie zien dat Bep al eerder wegging, ja die had nog een drukke dag voor de boeg, boodschappen doen want ze viert zondag haar verjaardag en zij trakteerde ons niet op gebak, maar op deze gave tassen:


Wij hadden deze keer een cadeaubon van Cora voor haar en er waren nog meer leuke cadeautjes van Cora en van Henny.

Zelf was ik bezig met het achtste rondje van de In Full Bloom:


Ik heb geen idee of de gekozen kleuren juist zijn, want ik was het kleurenschema vergeten en dus ben ik maar gewoon begonnen, misschien kom ik vandaag nog aan wat steekjes toe, maar ik ben bang dat als de post straks de garentjes brengt voor mijn nieuwe borduurwerk (zie blog van gisteren!) dat ik dan wel heel makkelijk te verleiden ben om een huis te gaan borduren!

Maar ik moet vandaag ook mijn pakjes voor Amerika afmaken voor de Friends swap zodat deze maandag op de post kunnen, dus ik ga maar snel aan de slag, oh nee jullie willen natuurlijk graag weten wie er de give-away hebben gewonnen! Zou het bijna vergeten! Nee hoor, DP trok gisteren twee namen en de winnaars zijn:Marijke van Marijke's Crea en Ineke B. van Myboucheron, beide dames heb ik al een e-mailtje gestuurd en gevraagd om hun adres te sturen voor volgende week zondag, als ze voor die dag niet hebben gereageerd zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Zo dat was dat, alles is geregeld en ik wens alle deelneemsters meer succes bij een volgende give-away en bedankt allemaal voor het meedoen!

Fijne dag!