dinsdag 19 maart 2013

Ups en downs!

Het leek gisteren een heel vervelende dag te worden, maar nee gelukkig kwam er heel gezellige post en dat gaf toch een heerlijke draai aan mijn dag! Nee geen mandjes deze keer, de post kwam helemaal uit Canada en als er dan zo´n dikke envelop op de mat valt dan wordt je toch nieuwsgierig!

Dus snel open gemaakt en daar kwamen twee schattige mug-rugs tevoorschijn van de mug rug swap van de Quilting Gallery swap. Ze werden gemaakt door Jennifer Giberson uit Rivière-Éternité

Iedereen maakte dus dezelfde patroontjes, maar gebruikte eigen stofjes en zoals jullie zien houdt Jennifer van heel vrolijke stofjes! Maar dat was niet het enige wat uit het pakje kwam, ook dit leuke lapje en dat mooie houten vouwbeentje kwamen eruit!  Het vouwbeentje is eigengemaakt door haar partner, daar ben ik dus helemaal weg van!
 Ik heb al een kleine verzameling houten  handwerkgereedschap en daar past het dus perfect bij! Ik zal binnenkort eens laten zien wat ik al allemaal verzameld heb.

De steekjes van gisteren laat ik jullie morgen zien, het waren er niet zoveel dankzij een bonkend hoofd! Gelukkig gaat het vandaag een stuk beter.

Fijne dag