maandag 19 april 2021

Wat speciale dingen!

Zoals beloofd vandaag weer een logje al is het wat later dan eigenlijk de bedoeling was, maar ja ik moest eerst mijn blokjes nog afmaken!

Omdat het deze keer drie blokjes aan elkaar werden was het dus ook meer werk dan één blokje, maar het is wel erg leuk geworden:


Dus dat waren heel veel steekjes en al is het niet perfect ik ben er blij mee! Er werd ook gewerkt aan blok 11 van de Hand & Heart quilt maar dat komt hopelijk deze week af en dan laat ik het wel zien.

Nu  wil ik wat projecten van mijn DH laten zien en geloof mij maar ik sta nog vaak verbaasd te kijken naar wat er uit zijn handen komt! Neem dit  nu eens:


Ons buurjongetje Lars wilde graag zijn moeder helpen en dus verzon mijn eega deze leuke Winny de Pooh en hij is er dol op, wast nu zelf zijn handen en helpt met koffie zetten!

Dan deze fiets de in de tuin staat en wel erg saai was in het zwart, maar zo springt hij er wel uit!


En dan was er de afgelopen ook een verlies in de straat, onze buurman (86) overleed na een kort ziekbed aan de gevolgen van een hersenbloeding en DH kreeg van hem een oude viool! Deze lag uit elkaar en had geen snaren of strijkstok meer, maar dat gaf niet want DH wilde hem gaan pimpen Steampunk stijl!

 

Nu ik wed dat jullie nog nooit zo'n viool hebben gezien! LOL!

Zo niet veel voor nu, maar volgende keer laat ik weer wat meer zien van de dingen die de afgelopen maanden zijn gemaakt of gebeurt!

Fijne week!