zaterdag 10 mei 2014

Nog maar één nachtje slapen!

En dan gaan de meiden van de bee Plezier voor Vier samen op stap! Nu ja we gaan wel rijden hoor, we karren zo'n kleine 750 km. naar het zuiden! 's Morgens om zeven uur rij ik hier weg en pik dan eerst Bep en Ria op bij Ria's huis en dan rijden we door om Henny op te pikken en dan rijden we via Antwerpen, Luik, Metz, richting Dijon en dan zijn we al in de buurt van Veuvrailles waar we heerlijk een week gaan logeren bij Monica (even klikken!), waar we worden vertroeteld door haar en haar man en waar we gezamenlijk heel wat steekjes zullen zetten aan deze tafel:
 Tenminste bij slecht weer, bij mooi weer zullen we hopelijk ook hier zittend wat steekjes kunnen zetten en genieten van het schitterende uitzicht!
Vorig jaar was ik hier met Gerda en Wietske en dit jaar dus de meiden van de bee. Ik zal misschien hier weer mijn bedje vinden:


En natuurlijk gaan we ook wat uitstapjes maken, zoals naar dit kasteel:


Nee niet voor een cultureel gebeuren, maar gewoon om lekker binnen rond te neuzen tussen alle mooie lapjes:

 Weten jullie een mooiere locatie voor een quiltwinkel? Misschien gaan we ook nog naar haar (even klikken) en misschien loop ik daar ook de echte Jules tegen het lijf! Al met al wordt het dus puur genieten!Zo vandaag nog de laatste dingetjes regelen, de tassen zijn al gepakt, maar ik moet nog wat koken voor DH die achterblijft en voor Tara en de andere dieren gaat zorgen, maar jullie snappen het zeker wel: Ik heb er zin an!!! 
Fijne dag!