zaterdag 29 maart 2014

Gezellige steekjes en kleverig!!!

Gistermorgen was de bee bij Bep, dus haalde ik Ria en Henny op en reden wij gezamenlijk naar Bep haar huis, onderweg kregen we al verhalen van het uitstapje van Henny naar Parijs en bij Bep keken we samen naar de foto's die zij er maakte! Bep vertelde van haar midweek in Texel en ondertussen genoten wij van koffie met lekkers en steekjes:


Nee ik vertel niet waar Ria aan werkt, het is namelijk een verrassing! Oh en de blokjes van Henny gaan ook maar door, ben benieuwd hoeveel blokjes ze nog moet maken!


En Bep maakte eindelijk het vogeltje voor op het vogelhuisje, het huisje kan ook garen  op een klos herbergen!


Volgende keer een foto van maken! En ik borduurde verder aan de Dear Jane, heb er alleen wat punten bij gemaakt! Nadat ik de dames weer in Schiedam had afgezet reed ik via Vlaardingen terug naar huis en daar aangekomen genoot ik weer van de prachtige bloemen in de bak die DH maakte:


De bak staat zo vol dat blauwe druifjes moeten knokken om een plekje, maar wat het heerlijkste is? De geur het ruikt er verrukkelijk!


Ook de andere bakken staan er weer blommig bij, zo is het een heerlijke plek om thuis te komen!

Sticky = kleverig dat is dus echt een lastige want ik vergat de grote bol met afplakband die ik gebruikte bij het verven van het raam op de foto te zetten en helaas is de vuilnisman net geweest, dus dan maar deze voorraad:


Wilde  mijn eigen foto erop zetten, maar helaas lag Tara te slapen voor de voorraadkast, dus maar even een foto van de Lidl geleend! Ik weet eigenlijk niets dat ik kleveriger vind dan honing en hier wordt het vaak gebruikt in het dessert: Griekse yoghurt, honing en walnoten! Lekker!
Smakelijk eten!

Fijne dag!