dinsdag 17 december 2013

Bedankt!

Ik wil nu eerst eens even iedereen bedanken voor de lieve felicitaties die DH en ik hebben gekregen! Het is niet niks om na elf jaar samenwonen toch te gaan trouwen, maar ach eigenlijk verandert er niet zoveel, we hebben alleen een ring om onze vinger en omdat mijn linker nog steeds dik is van het kneuzen draag ik er nu twee bij elkaar:


Deze foto werd door onze getuige/vriendin/fotograaf gemaakt en zal wel een van de weinige openbare trouwfoto's blijven!
Nogmaals allemaal bedankt voor jullie lieve wensen,

Lida en haar DH!

Een heerlijk weekend!

Vrijdag na de huwelijkssluiting reden we samen met onze vrienden naar Groningen om daar een paar nachtjes te gaan logeren op ons favoriete stekkie:
t Korensant
Zoals altijd werden wij weer gastvrij onthaald en genoten wij weer van het heerlijk bereidde eten en de rust daar! Op zaterdag brachten we een bezoek aan de stad Groningen en gingen daar naar de tentoonstelling van WorldPressfoto, een erg mooie soms ontroerende maar meestal schokkende tentoonstelling over het nieuws van het afgelopen jaar in beeld.

1e prijs

Na deze te hebben bekeken werd het volgende museum het Stripmuseum, waar DH zijn hart ophaalde aan de geweldig leuke cartoons en wat was er een hoop leuks te vinden, niet alleen leuk voor volwassenen maar ook een leuk museum om met kinderen te bezoeken:

'T fantasierijkste museum van Nederland!

Alle striphelden komen tot leven in Het Nederlands Stripmuseum Groningen! Van de stoere Storm tot de malle DirkJan; ze zijn er allemaal.

Fantasierijke stripwereld

Laat je verrassen door de fantasierijke wereld van strips. Ontdek de stripgeschiedenis in Voorlopers, ga op avontuur in de Carrousel of leer zelf strips tekenen.

'Willy Vandersteen Vertelt'

Na het museum en nog genoten te hebben van een lekker kop koffie/chocolademelk in de stad Groningen gingen we naar het huis Verhildersum te Leens:

's Avonds gezellig samen genoten van een heerlijk diner en na een nachtje heerlijk slapen in ons eigen appartement vertrokken wij de volgende dag na het ontbijt naar Bourtange, om daar nog een bezoekje te brengen aan de kerstmarkt die daar werd gehouden! Natuurlijk waren er de gewone kramen die je op alle markten vind met beelden, ballen en allerlei eetbaars, maar ik vond er ook twee leuke kramen waarvan de dames duidelijk tot het quiltersgilde behoorde:


Zowel de adventsmevrouw links als de meneer rechts zijn voor velen van ons oude bekenden!

Maar dat was niet het enige wat de dames verkochten: schaatsen, kousen, van allerlei leuke dingen en het meeste dus zelfgemaakt!
Helaas had deze mevrouw geen blog, maar ze vertelde wel dat zij uit Delfzijl kwam.

Twee leuke kramen naast elkaar, kijk hieronder eens naar al die leuke sokjes voor in de boom:


Het bezoek aan Bourtange was wat ons betreft een prima afsluiting van een heerlijk weekend!

Vandaag is er weer borduurbee bij de Karperhoeve, ben benieuwd wie er allemaal zullen zijn en wie aan welk moois werkt!

Fijne dag!