zaterdag 10 maart 2012

Gisteren weer bee!

Gisteren hadden we bij Cora weer de Tilda bee, waar momenteel dus niemand bezig is met een Tilda creatie maar waar druk wordt gewerkt aan quilts! Hier zien jullie de leuke quiltblokjes van Agnes naar een patroon uit de Quiltmania:

Ze zijn allemaal voorbereid met Vliesofix en worden met borduurzijde geappliceerd. Ik vind het schattige bloemetjes worden. Dan zit Geertje heel ingespannen met de randen van de BOM  van Cora van vorig jaar, het zat vanmorgen niet echt mee, maar wat wordt het mooi:


Ook aan de andere kant wordt stevig en geconcentreerd doorgewerkt, Henny is bezig met een glas in lood blok van de technieken sampler, Bep werkt ook aan een blok van de BOM en Riny is bezig met een nieuw project, maar daar was nog niet veel van te zien!


Als laatste was Ria bezig met een quilt as you go blok van haar laatste project, daar zal ik een volgende keer weer een foto van maken.
Omdat ik vorige week vanwege mijn val niet naar de bee was geweest, werd ik nu nog verwend met een schitterend boeket:

Is het niet prachtig? Tulpen, Anemonen, katjes en nog een heel fijn wit bloemetje waar ik de naam niet van weet. Ook kreeg ik nog het cadeautje van mijn vriendin Bep, kijk hier zie je het schattige stolpje met daarin een heel apart potje voor waxinelichtjes, omdat die niet onder een stolp kunnen branden kreeg ik er ook dat beeldschone zakje bij met daarin nep lichtjes op batterij!


Is het niet schattig? Het staat hier naast de grote stolp die ik onlangs van DP kreeg en die nu nog over de klok staat, moet er nog iets onder zien te vinden en dan maak ik er een leuk tafereeltje in! Al met al werd ik weer heerlijk verwend door de meiden!
Zo vandaag weer wassen en verder zien wat de dag brengt!
Fijne dag!