vrijdag 2 augustus 2013

Zul je altijd zien!


Terwijl ik gisteren voor het eerst mijn nieuwe bureaustoel
(voor het eerst een eigen nieuwe stoel, gebruikte tot nu toe altijd oudjes van de kinderen!) in gebruik nam en het zweet tappelings over mijn gezicht stroomde, deed ik toch samen met Ome Jan nog wat steekjes! Niet te lang achter elkaar, want een computergestuurde naaimachine mag niet al te lang worden gebruikt bij al te hoge temperaturen, de koeling werkt dan namelijk niet en dan kan de machine vastlopen! Maar ik naaide alle hartjes voor de ketting van mijn pop en toen ik die klaar had, was mijn vulling op!

Dus ik kon ze niet volstoppen, de laatste vulling was namelijk in de vleugels gaan zitten die ik toch heb gemaakt, al zitten ze nu nog met een paar spelden vast gestoken:


Waarschijnlijk komen ze er voor het evenwicht toch op, het kopje is namelijk nogal klein in verhouding met de jurk en zo lijkt het toch iets beter in balans.
Maar goed, eerst vandaag kijken of ik tijd heb om vulling te halen, moet namelijk voor de verandering naar de tandarts en eerst nog bij de Tilda meiden langs en dan is er nog een was die droog is en wil worden gestreken en een die aan de lijn moet en 's middags even naar Mams, maar morgen is er weer een dag!

Fijne dag!