vrijdag 27 juli 2012

Lekker bezig!!

Ja hoor, ondanks de warmte zijn DP en ik lekker bezig met onze kamers, ik richtte mijn strijkkamertje verder in en wel met op de planken:


Mijn borduurboeken (nog niet allemaal hoor) dozen met poppen en wat andere hebbedingetjes,


De leesboeken die ik de laatste tijd verzamelde heb ik er ook maar een plekje gegeven en ook de porseleinen pop die mijn moeder voor mij maakte en waar ik het doopkleed voor maakte van oude stofjes en kant. In de bruine doos zitten mijn borduurstofjes, hmmm daar zal ik toch een andere kleur voor gaan halen, kan deze wel naar DP past beter bij zijn kamer!

En natuurlijk heeft ook de strijkplank een plekje gekregen:


Vanochtend eerst even de laatste strijk wegstrijken als het nog lekker koel is! En omdat DP een paar mooie planten voor zijn kamer uitzocht, heb ik dat ook gedaan:


Ja mijn vensterbankje is maar smal, dus zijn het mini viooltjes geworden! Maar wel een gezellig plekje zo toch!

En toen kwam de post en meteen begon het borduurvirus weer op te spelen, want kijk eens wat in de bus lag:


Het is dat er geen garen bij zat en ik nu eenmaal niet alle kleuren op voorraad heb, want anders was ik meteen begonnen!  Maar even kijken wanneer ik richting Hellevoetsluis kan rijden om alle ontbrekende kleuren te halen!

Zo straks naar Cora en dat betekent dus Tildagroep, ik denk dat ik verder ga met een stitcherietje van mijn In Full Bloom quilt, dat betekent dus dat ik even nog snel een patroontje moet overtrekken, dus ik ga snel aan de slag!
Fijne dag!

P.S. Lynette heeft weer nieuwe gratis patronen en je kunt ook haar vorige downloaden
http://lynetteandersondesigns.typepad.com/lynette_anderson_designs/
Veel plezier met de steekjes!