donderdag 13 oktober 2011

Nog net geen affo!

Gisteren hard gewerkt aan mijn borduurwerkje en het zelfs al bijna helemaal in elkaar gezet, maar ja toen stond er dan er vulling in moest van zaagsel. Nu is dat normaliter geen probleem, met fretten, een konijn en een stinkdier in onze menagerie is er altijd zaagsel in huis, ehhhh behalve nu!

 DS heeft dit weekend de dieren verschoond en toen was het zaagsel op! Wel nu zal ik dus op vulling uit moeten voor ik jullie het resultaat kan laten zien, nu er moeten ook nog wat aardbeien en CWD blokken worden gemaakt, dus ik heb vandaag genoeg te doen en zal morgen bij Cora wel de speciale vulling meenemen. Maar kunnen jullie nu wel zien wat het moet worden?

Verder ben ik vandaag lekker bezig geweest aan mijn nieuwe Victoriaanse, maar daar zien jullie dus zondag het resultaat van bij de VLletjes! Maar zo ziet de kamer er dan uit, een kauwbot op de grond van Tara (die net in een andere hoek lag te knorren) en mijn rommeltjes liggen op de tafel:
Mijn borduurring, garen, borduurstof en de laatste Quiltmania, oh ja en nog wat borduurboeken ehhh .... ter inspiratie zullen we maar zeggen! En ondertussen snuif ik de geur op van de lelies die nu vol in bloei staan op de vaas, moet wel uitkijken voor de meeldraden! Zo eerst hier in huis aan de slag, dan boodschappen doen voor Mams en dan weer naar huis en na Tara te hebben uitgelaten lekker verder met mijn steekjes, fijne dag!