zaterdag 17 december 2011

Ik vind het ongelooflijk....en een affo!

Ik kijk iedere dag even naar mijn statistieken en ben iedere keer weer verbaasd waar mijn lezers allemaal vandaan komen! Ik vind het echt ongelooflijk dat er mensen uit Zuid-Korea, USA, Zuid Amerika (Brazilië, Chili, Peru en Suriname), Rusland, Australië en heel West Europa komen neuzen! Gisteren waren dit de bezoekers:En deze week kwamen ze al hier allemaal vandaan:En als ik op de maand druk krijg ik dit te zien, dan snappen jullie vast dat er van dit plaatje niet veel klopt, want Zweden is plots weggevallen en ook Zuid Amerika, maar toch:47 bezoekers uit Zuid Korea, wat hebben die toch hier te zoeken, denk ik dan! Maar blijkbaar vallen mijn verhaaltjes in de smaak, want Tsjechië en Oostenrijk zijn er nu ook weer bijgekomen, ik denk dat ik op moet gaan passen dat ik niet buiten mijn schoenen ga lopen, want jullie weten al dat ik al zo slecht loop! LOL!!  Hebben jullie dat ook? Ik bedoel van zo ver of kijken jullie er niet naar? Daar ben ik dus wel nieuwsgierig naar!!

En ik heb gelukkig ook wat gedaan gisteren dat ik kan laten zien, ik bedoel naast het feit dat de strijkmand leeg en de kasten vol zijn! Halleluja!!
Kijk deze steekjes zijn erbij gekomen:


Oftewel dit is het resultaat van mijn steekjes! Het patroontje is van haar en met wat kleine aanpassingen die werden geïnspireerd door een andere blog, i.p.v. een klein figuurtje onderaan te borduren heb ik daar een paar parelmoeren hartjes knopen gezet. Links een kantje en een fluwelen biesje maken de voorkant af, aan de achterkant een lief stofje:


Ik ben heel blij met het resultaat, ik had echt behoefte aan een affootje, want die grote projecten zitten of tegen of liggen te wachten op herstel van mijn arm en dus gaat dat allemaal nog lang duren! Zo en nu weer verder met mijn grote borduurwerk! Fijne dag!