zondag 25 augustus 2013

Weer eens een affootje!

Dat is het leuke van die kleine borduurtjes, je hebt zo weer een affootje! Gisteren legde ik de laatste hand aan het borduurtje voor in de schietspoel en ik heb het maar meteen helemaal afgewerkt en in de spoel geplaatst:


Nu dat is best aardig gelukt vind ik, het maken van de foto was een stuk lastiger, de kleuren zijn in het echt veel mooier, eens kijken of het zo wil lukken:

Nou ook niet echt, maar hier zie je wel dat de kleuren van de vogeltjes link en rechts onderling veel verschillen en dat is toch echt met hetzelfde handgeverfde garen ( kleur: Peacock) geborduurd, maar alsof het zo moest werden de linker twee licht en de rechtse donker turquoise!
Nu hij ligt nu tijdelijk op het bureau, moet er nog even een goed plekje voor zoeken!
Ben wel aan het schuiven gegaan met de andere spulletjes in de kamer en mijn "Perenboom" heeft nu een plekje gevonden:


Best een leuk plekje toch? Op de voorgrond een Friese vingerhoed gekregen van de Friese DSIL!

Nog een kleine verandering in huis... de berenfamilie heeft weer een plekje gekregen in de huiskamer, samen met hun koffertje met kleren voor als onze kleindochter weer eens binnenwipt:


Was eigenlijk niet van plan ze daar te laten, maar het staat wel heel gezellig en gelukkig negeert Tara ze helemaal, dus zo zullen ze voorlopig wel blijven zitten.
Vandaag gaan "Opa en ik samen bij de kleine op bezoek, wordt vast weer een heel gezellige dag en dat wens ik jullie dus ook:

Fijne dag!