donderdag 20 februari 2014

Bee voor drie!

Gistermorgen kwam Corrie mij ophalen om samen naar Rennie te rijden voor onze maandelijkse bee en na een voorspoedige reis kwamen wij even over tienen bij haar aan, de tafel stond al klaar en wat een geluk haar kat had niet alle gevulde koeken opgegeten, dus even later zaten we te smullen met een lekker bakje koffie erbij!


Maar we waren vooral druk met onze steekjes, zowel Corrie als Rennie zijn druk met het doorpitten van hun quilts, maar ook Rennie's zoon was aanwezig en die hielp Corrie bij het opnieuw installeren van apps op haar Ipad:


En ondertussen maakte Rennie een heerlijke lunch voor ons klaar! Ik maakte nog meer foto's, maar helaas is er wat mis gegaan met mijn camera. Maar ik zette ook steekjes hoor:


Met heel veel kleine steekjes werd mijn speldenkussentje in elkaar gezet, 's avonds thuis werden de papiertjes eruit gehaald, het geheel binnenste buiten gedraaid, gevuld en dichtgenaaid, nu alleen nog op de metalen ondergrond lijmen:


Ja het is precies hetzelfde als het kussentje van Co gisteren, we hebben dan ook dezelfde lapjes uitgekozen! Straks zal het met behulp van een magneet stevig op het werkkussen blijven staan!

Vandaag een drukke dag, vanmorgen op bezoek bij Mam en vanmiddag een mammografie en daarna hopelijk genoeg energie om de keuken te poetsen!

Fijne dag!