maandag 11 november 2013

Luie zondag, nu ja....

Morse in front of an Oxford University building.
Shaun Evans
Douglas Henshall Picture
Douglas Henshall

Ik draaide wel wat wassen en ook de koffer voor DP staat weer klaar, maar verder keken we samen en vooral genoten we samen van wat detectives die we hadden opgenomen de afgelopen week! Zoals Endeavour Morse en The Silence en wat zijn dat toch heerlijke series! Nu zag ik The Silence al eerder maar hij verveelt nog geen moment en het detective werk van Morse is zowel bij deze nieuwe serie als bij de oude met John Thaw van ongekende kwaliteit en zo ook de beide geweldige acteurs die de hoofdrollen vertolken!


Dus een heerlijke rustige en ontspannen middag en 's avonds haalde ik wat quiltboeken tevoorschijn en zat er heerlijk in te bladeren om weer wat inspiratie op te doen, zowel het boek van An Moonen en Petra Prins, als dat van
Di Dord zijn zo gaaf om in te bladeren!
Maar ja ik heb nu eenmaal een voornemen en dat betekent dat eerst de quilt voor Yfke af moet en dan moet de Céline ook nog worden gequilt en dan liggen er nog een paar die het verdienen om een affo te worden!


Dus al wordt het vandaag een heel drukke en zware dag met hopelijk goed nieuws, misschien komen er toch wat steekjes aan de Céline en ben ik al te moe, dan hoop ik de laatste twee borduurtjes voor Yfke een stuk op weg te krijgen zodat die top in elkaar kan worden gemaakt!

Fijne dag!