zondag 27 januari 2013

Gaan jullie mee?

We gaan gezellig samen naar Katwijk, waar we werden ontvangen door de meiden van de stitchinbitches bee en waar lekker warme koffie met gebak al klaar stond! Snel alles uitgeladen (DP heeft mij gebracht en gehaald) en iedereen begroet en wat was het leuk om weer veel gezichten van vorig jaar terug te zien!
Yvonne heette ons allemaal welkom en liet ons meteen haar cadeautje voor ons zien, wacht even ik haal het er nog even wat beter zichtbaar bij, even aanklikken en het vergroot:Is het geen gave poster, nu ik ga de mijne ook inlijsten en op mijn hobbykamer ophangen!


Rennie, Sipkje, Carina, Duif en Mariëlle, Noa, Carina, Martine, Debby, Patricia, Hilde, Else, Hubertine, Phyllis en de diverse Yvonne's het was een heerlijke groep (Ben ik iemand vergeten?)! Helaas was Wieke verhinderd door ziekte, beterschap meis!


Carina had weer net als vorig jaar voor ieder van ons een cadeautje gemaakt en even later deelde zij het uit en kreeg ieder...


dit schattige etuitje, zoals zij zelf zei, voor je telefoon of om hoofdpijnpillen in mee te nemen en ook had zij voor ieder van ons nog twee schattige patroontjes van het internet gedownload!


En toen ben ik een rondje gaan maken en een beetje gekeken waar ieder mee bezig is, wel hier het beeldschone nieuwe project van Martine uit de nieuwe Quiltmania, wordt het niet gaaf?


Ja dat is echt een vlugge tante! En nee we keken niet alleen naar de creaties die we onder handen hadden, er waren van tevoren ook heel wat heerlijkheden thuis bereid en daar smulden we ook allemaal van:

 

Oh en Yvonne had ook een heerlijke pan met soep gemaakt, dus de inwendige mens werd perfect verzorgd!

Op de tafels bonbons en chocolaatjes en je kon kiezen koffie, thee, of fris!

Het was weer perfect!

 

Ik was niet de enige die ook wat borduurwerk mee had genomen, wat te zeggen van de prachtige bovenstaande oefenlapjes!
En toen was het tijd voor de show & tell en wat een mooie creaties kwamen er voorbij!
Debbie:

 Noa:
Debbie:
 Noa:
 Detail:
 Noa:

Ik dacht Yvonne H.


Waarom alle quilts van de zijkant zijn genomen? Wel ik was niet de enige paparazzi!

Zo morgen meer, ik heb nog genoeg om te laten zien, maar moet nog het een en ander uitzoeken!

Fijne dag!