woensdag 28 mei 2014

Affo!

Hoera heb mijn tweede vier seizoenen borduurtje af, nog maar twee te gaan! Moet nog wel bepalen wat voor kleuren ik hiervoor ga gebruiken, maar hier is mijn affootje, dat natuurlijk nog wel moet worden afgewerkt:


Zo dat was het weer, mocht jij je afvragen waarom ik de laatste tijd zo onregelmatig schrijf of waarom ik niet iedere keer dat je een logje schreef langs kwam, dat komt omdat mijn DH momenteel thuis is en vaak druk bezig is op de pc en ik daardoor minder tijd beschikbaar heb!

Zo en nu ga ik snel aan de slag in huis, wil er een gezellige dag samen van maken!

Fijne dag!

Ben weer bij en bee voor drie!

Vanmorgen naar de bee voor drie geweest en omdat ik lekker had uitgeslapen eerder geen tijd gehad om een logje te schrijven, maar beter laat dan nooit!
Vanmorgen steekjes gezet aan het Lente borduurtje, tweede in de rij van de vier jaargetijden en het is bijna af:

Maar gisteren zette ik ook de laatste steekjes aan mijn randjes en dus ben ik weer helemaal bij:


Nu was de bee vanmorgen bij de bruid die afgelopen zondag haar 50e huwelijksverjaardag vierde en daar heb ik nog wat foto's gemaakt!

Eerst bewonderden wij elkaars randjes, allemaal mooi en toch allemaal heel verschillend!

Daarna liet Corry haar mini Dear Jane zien die ook helemaal af is en nu wacht op een mooie lijst!

Dan liep ik even door haar kamer om alle leuke dingen te bekijken die er weer bijgekomen zijn de afgelopen weken en dat waren o.a. deze hele lading kaarten:

Maar ook haar schitterende crazy quilt die op een stoel lag te pronken:


Daarna heb ik nog een stel van de creaties van Rennie op de korrel genomen, wat leuk zien die er allemaal uit!Zo dat is het voor nu, hoop nog wat steekjes te kunnen zetten vandaag!

Fijne dag: