zondag 16 december 2018

Zo mooi!

Wat? Wel eerst die prachtige stille witte wereld waar ik net in heb gewandeld met Freddy! Gisteravond toen ik hem uitliet kreeg ik dus een hagelbui op mijn hoofd en was daar echt niet blij mee, maar nu is het windstil en ligt er een mooi wit tapijt van krakende hagelkorrels:


Hele stukken van de stoep lagen er nog ongerept bij en toen ik omkeek zag ik alleen mijn eigen voetstappen en de pootafdrukken van Freddy!


En dan dit! Mijn DH maakte voor mij het eerste deel van de keuken voor mijn poppenhuis en kwam er mee naar beneden voordat het geverfd was, nu het was niet helemaal zoals ik bedoelde en dus gingen er nog wat tegeltjes af en toen werd het geverfd in de oude kleuren waar vroeger mee geverfd werd:


Als voorbeeld dient de keuken van het museum Huis van Gijn in Dordrecht, dat is nog helemaal ingericht anno 1900 en dat is precies zoals het huis was waar mijn oma werkte. Mijn oma werkte in een groot patriciërshuis in de Wijnstraat in Dordrecht, eerst als bellemeisje en later werd ze kokkin.

Het was dus een heel lief houten cadeautje van mijn DH voor ons houten huwelijksfeest, ja de tijd gaat snel, we zijn al weer vijf jaar getrouwd!


Zo dat was het weer voor vandaag, ja ik heb heus wel dingen gemaakt, maar die moeten nog even geheim blijven i.v.m. een wedstrijd waar ik anoniem aan deel neem.

Ik hoop dat jullie ook genieten van de mooie wereld en wens jullie nog een heel

Fijne dag!