zaterdag 12 oktober 2013

Nooit te oud .....


Ik was gisteren op de bee en die werd deze week bij Geertje gehouden en daar was weer genoeg te zien, kijk maar eens mee:


Aan de wand hing haar versie van de Phebe, ze wilde hem niet groter maken en is tevreden met alleen het middenstuk en het hangt daar prachtig!

 Haar quiltrek is zoals altijd een flinke verzameling van werk in uitvoering en affo's die geen plekje konden vinden in haar gezellige huis!
En ik ben ook weg van haar pop, wat een leukerd is dat geworden!


Kom meiden hou die verkleinde versie van Yoko Saito's ontwerp nog even voor mij op, gewoon beeldschoon!


Aan de muur hangen ook nog steeds deze mooie borduurtjes, ook bij mij liggen de patroontjes daarvan nog steeds op uitvoering te wachten!Schattige miniquiltjes wisselen elkaar af met foto's van de kleinkinderen, staat allemaal zo leuk!


Oh en zo vind ik de oude rookstoel wel zo gaaf, zou DP het erg vinden als ik die van zijn Opa ook een kleurtje zou geven?


Vanwege het slechte weer waren we maar met zijn vieren, maar er werden heel wat steekjes gezet!


Oh en ja ik wil jullie nog even laten meegenieten van de Dear Jane van Geertje, helemaal haar eigen versie in haar eigen kleurtjes!

Mijn steekjes? Wel ik zette er ook heel wat en wel aan mijn quilt en het middenstuk is nu helemaal gequilt zoals ik het wilde, nu ga ik eerst de bies erom zetten en daarna alsnog de rand quilten en ja ook die met cirkels:


Dit was een tip van Ria, op die manier kan ik beter het effect zien en of het hele of halve cirkels moeten worden!

Fijne dag!