donderdag 25 augustus 2016

Zo warm en zoveel te doen!

Ben druk met van alles, maar vooral met de LIB! Heb ondertussen 23 blokken genaaid (heb mij verteld en moet er dus nog één gaan maken) en heb zelfs de eerste vier al geappliqueerd:


Na het appliqueren moet de stof erachter worden weggeknipt en wel heel voorzichtig, want daar worden straks weer de rondjes op de kruisingen van gemaakt, vandaar ook dat het heel nauw luistert bij het naaien en dus moeten de kruispunten heel precies worden genaaid:


Onder zie je de eerste afgeknipte rondjes en daarboven ligt het volgende rondje klaar om te worden geappliqueerd. Is dat alles wat ik nog moet doen? Welnee, ik moet nog zeven rondjes borduren en ook nog op stof uit voor de tussen banen, maar dat doe ik morgen wel op de tentoonstelling van het Gilde in Breda.
Morgen dus geen bee, maar gezellig vier vrouw sterk naar Breda! Maar hier nog even wat foto's van de bee van vorige week, die hadden jullie nog tegoed:


Henny werkt aan het vlinderquiltje (Bep en Ria hebben dit al af) en Bep is begonnen aan een Afrikaanse quilt, snel even een foto gemaakt van haar doosje waar de eerste blokken al in liggen:


Dat wordt echt een levendige en kleurrijke quilt, ben benieuwd naar het eindresultaat!

Fijne dag!