woensdag 21 november 2012

Drukke dinsdag!

Gistermorgen al vroeg de gang leeg geruimd, bench naar binnen in de kamer en dan de elektriciteitskast leegruimen, daar bewaar ik al mijn vazen! Zo en dan maar wachten tot de meneer van het waterbedrijf komt, ondertussen lekker zitten bloghoppen en  alle logjes zitten lezen van blogs die ik volg (aantal loopt aardig uit de hand!). Maar nadat ik die allemaal had gelezen ben ik toch maar opnieuw begonnen aan het vogeltje, had het al uitgehaald en met een plakbandje alle restjes van het rode garen verwijderd dus ik kon meteen aan de slag! Maar je zult het net zien, stop ik net de draad in de naald en komt de meneer om de watermeter te plaatsen, maar 's avonds kwam ik gelukkig nog wel aan wat steekjes toe.
Toen de meneer klaar was met zijn klus, de boel weer op zijn plek gezet, gestofzuigd en toen was het tijd voor de lunch. Afijn dan is het dus ook tijd om Tara uit te laten en na een flinke wandeling met haar ben ik in de auto gestapt en naar Rotterdam gereden, want ik had op haar blog hele leuke dingen gezien!


Kijk en nu wilde ik graag een houten pop voor op de nieuwe wc en deze engelen vond ik wel heel gaaf en daar ging ik dus op uit! Nu wilde ik geen engel maar een gewone pop, dus thuisgekomen de vleugels eraf gesloopt (met behulp van de buurvrouw) en voila precies zo als ik hem wilde:


Heb hem even op het richeltje in de wc gezet, moest natuurlijk wel even passen!

Was dat alles...... eh ..... nee, ik zag ook deze twee mooie glazen die ik als windlichten wil gaan gebruiken enne .... ik wilde al heel lang een Emma Bridgewatermok en laten ze die nu ook verkopen! Dus die ging ook mee naar huis, jullie snappen het natuurlijk wel weer, deze dame heeft zichzelf goed gekieteld! Grijns!


Zo even al mijn zonden opgebiecht, nu ja ben ook nog even bij de afhaal Portugees geweest en daar hebben we 's avonds heerlijk van gesmuld dus ik hoefde ook niet te koken! Maar vandaag naar Hardangerles en lekker steekjes zetten en jammer maar vanavond zal ik echt zelf meer moeten koken (maar lunchen doe ik op de Karperhoeve!)!

Fijne dag!