maandag 3 februari 2014

Fijne zondag!

Hé Tara wat ben je aan het piepen, ik doe mijn ogen open kijk op de wekker, eigenlijk wil ik al meteen naar beneden roepen dat zij nog even moet wachten, maar dan.... lieve help het is tien voor half tien en wij moeten nog heel wat doen voor we weg kunnen, dus snel opgestaan en Tara uitgelaten, dan ook DH uit bed gerammeld en samen ontbeten, snel de dieren buiten van hun natje en droogje voorzien en dan hup Tara in de auto en weg zijn we, op naar nichtje met aanhang, zij is trimster en neemt namelijk Tara weer onder handen, heerlijk is dat, ze wordt geborsteld en geplukt, gefatsoeneerd en lekker gewassen, er komt weer een vuilniszak vol haar vanaf! Dan gaan we gezellig samen naar een sushi bar en eten daar ons buikje rond, zo gezellig met die kleine meiden erbij, wat kunnen die smullen en Tara blijft bij nichtje thuis en droogt nog wat verder, maar dan is het tijd voor ons om naar huis te gaan en zij springt weer rap op de achterbank en wij rijden naar huis en nu ligt ze daar, totaal afgeknoedeld van alle inspanning:


Maar oh wat is ze weer een mooie hond!

En terwijl zij en DP samen lekker liggen te dutten, zet ik snel de laatste steekjes aan de randjes van deze week, ben weer helemaal bij!


En nu ga ik aan de slag met de kleine rol, even uitproberen hoe ik die ga borduren! Wordt het één draadje over één of over twee draadjes??? Nu misschien kom ik daar vandaag wel uit!

Fijne dag!