woensdag 13 augustus 2014

Drukke woensdag!

Vanmorgen opgestaan met een bonkend hoofd en omdat ik al had afgesproken met mijn moeder te gaan winkelen, toch maar even iets ingenomen en gelukkig tegen tienen ging het zakken en kon ik naar Dordt rijden! Daar mijn Mams in mijn Kaatje gehesen en naar Zwijndrecht gereden! Waarom daar? Omdat ze daar al jaren heel lief wordt geholpen door de dames van Verschoor en ik achterom rijd met mijn auto en ze niet door het hele winkelcentrum hoeft te lopen, want dat gaat steeds moeilijker! Even later zat ze achter een kopje koffie, terwijl ik de auto ging parkeren:


Na wat zoeken, eerst een paarse trui met een grijze rok (voor het eerst in jaren wil zij weer een rok aan!) werd tenslotte de keuze bepaald! Het werd een poederroze blouse (zie rechts van haar hangen) en een donkerblauwe rok met daarop dit gave vestje:


Hier hebben ze het wel erg weggespeld en ziet het er op een spijkerbroek wel heel stoer uit, maar met die roze bloes eronder is het echt een geweldig mooi stel geworden! Dus dit is wat zij aandoet als ze over drie weken 96 jaar wordt! Zijn wij even goed geslaagd!

Zo en nu even snel naar de Jumbo, alhoewel snel.... moet nog wennen aan de nieuwe winkel, was een C1000 die helemaal is verbouwd!


Fijne dag!