zondag 26 januari 2014

Zo druk en daarom .....

Ik heb het momenteel zo druk, dat er echt dagen zijn zonder steekjes, maar gelukkig kom ik zo nu en dan bij anderen en dan zie ik daar toch mooie dingen! Nu ik laat jullie even mee genieten van steekjes van bijvoorbeeld Bep:Zij heeft dezelfde standaard als ik en kijk eens wat een schattige borduurtjes eraan hangen, oh en hier de andere kant:

Of de steekjes van Co en consorten, dit hangt allemaal in De Barg in Maassluis bij De Karperhoeve waar in juni weer een Boerenmarktdag wordt gehouden met een quilt- en ander handwerk tentoonstelling.

Omdat er nu enkele van haar eigen gemaakte merklappen in Goes op een tentoonstelling hangen, heeft zij een paar schitterende antieke stoplappen opgehangen, prachtig!Zijn ze niet prachtig? Vooruit nog een paar van de daar hangende exemplaren:Is dat alles wat daar hangt? Welnee er is nog veel meer, maar helaas waren een paar foto's mislukt en dan ligt er ook nog zoveel in kasten en kisten:


Niets teveel gezegd toch! Nu waarschijnlijk is de marktdag weer op de derde zaterdag van juni, maar omdat Vaderdag dit jaar wel heel vroeg valt, misschien iets eerder, maar zodra ik daar meer  over weet zal ik het jullie laten weten, misschien kun je vast de datum in je agenda zetten en deze dag gezellig naar Maassluis afzakken? Wordt weer puur genieten! Oh en er zijn ook nog allerlei demonstraties, dus echt de moeite waard!

Fijne dag!