maandag 17 juni 2013

Goedemiddag!!

Hallo dames, we zijn weer thuis! Na een paar heerlijke dagen in het Groningse land zijn we weer terug op ons honk!
Het was echt heerlijk om met zijn drietjes (Ja Tara was ook mee!) op vrijdag in de auto te stappen en lekker naar het noorden te rijden, een geweldige rit naar een prachtig stukje Nederland! Het dorp waar wij logeren is maar twee straten groot en er wonen maar 188 mensen op dat kleine stukje, maar samen met vier andere dorpen is het de gemeente De Marne.
Wij verblijven er in een leuk appartementje dat gemaakt is in een oude mosterdfabriek en waar we niet alleen heerlijk slapen, maar ook heerlijk eten, de kok (en zijn maatjes) zijn ware culinaire kunstenaars!
Oh en we drinken heerlijke wijnen want de eigenaresse is een fantastische wijnkenner en vertelt er altijd heel bijzonder over!
Kom we gaan samen even kijken!


Hier zetten we de auto neer vlak voor de deur en gaan ons even melden bij Sietse, dan lopen we achterom en gaan naar de mosterdfabriek:


We hebben weer appartement B, er zijn drie appartementen en wij hebben dus het middelste! We laden de bagage uit en ook Tara en haar bench krijgen een plekje:


Deze foto is trouwens van zondag en op haar bench heeft zo'n beetje alle buit die we bij elkaar hebben gesleept tijdelijk een plekje gekregen.

Over die buit gesproken, kijk eens wat een gave borduurring ik voor een koopje op de kop heb getikt!

Hier op deze tafel past hij niet zo goed, maar gelukkig wel op de tafel thuis!

Zo en dan nu naar binnen, want al zie je wel de achterkant van de bank, de kamer zelf is heel gezellig en ik had er onder de schemerlamp lekker mijn eigen plekje:

Ik heb er heel wat steekjes gezet, alleen de laatste avond ging het echt goed fout en moest ik heel wat uithalen, niet een verkeerd aantal, maar gewoon alle steken lagen de verkeerde kant op!
Maar ga je mee? We gaan eerst even naar boven, hier onder de hanenbalken sliepen wij!
Zo en beneden is er naast een badkamer met ligbad ook een gezellig keukentje:


De huiskamer heeft naast het fijne stoeltje ook een heerlijk bankje (favoriete plek van DP) en natuurlijk een eethoek en een tv.
Wel we hebben er dus heerlijk geslapen, uitgerust, gelezen en natuurlijk zette ik er steekjes en die laat ik nu even zien:


Ik ben aardig opgeschoten en als ik gisteren niet dat hele stuk uit had hoeven halen was ook deze punt af geweest! Maar ach misschien komen er vandaag weer wat steekjes bij!

Zo morgen laat ik jullie nog wel wat dingen zien die we op de kop tikten, we brachten namelijk mog een bezoek aan een heel speciale tuin en aan een streekmarkt en ook aan wat antiek- en curiosazaakjes, al met al een heerlijk weekend dus!

Fijne dag!