donderdag 9 januari 2014

Zou het zo graag laten zien en dat kan nu!

Ben gisteren naar Hillensberg geweest en heb zulke leuke dingen gekocht en wat zou ik die graag aan jullie laten zien, maar helaas het up-loaden werkt echt niet! Kon ik eergisteren nog reacties achterlaten op alle blogs, nu verschijnen de codes niet en dus kan ik die ook niet ingeven! Zelfs Google chrome komt met een beveiligingsfout en werkt dus ook niet! Wat het allemaal wel een stuk vervelender maakt, gelukkig kan ik momenteel wel blogs lezen, dus al laat ik geen reactie achter ben wel langs geweest!(lukt ook weer!)


Wat heb ik gekocht in Hillensberg? Wel een schattig rood huisje waarvan de voorkant wordt geborduurd en erop wordt geplakt en het boekje met daarin allemaal leuke borduurtjes van Lucie ook die voor het huisje en dan wordt het huisje in elkaar gezet, allemaal knoopjes van The Bee Compagnie die ik voor de borduurtjes van Lucie ga gebruiken en zelfs een lijstje en een leuk hart, allemaal dingetjes die straks in de februarimaand de wc thuis moeten gaan opfleuren als de sneeuwmannen vertrekken, maar ik vond er ook nog twee heel erg leuke sneeuwmannen, de ene een broche en de andere een leuk aardewerk exemplaar!
De buit:


Bij het uitpakken in het huisje kwam ik erachter dat er stiekem een oprolbare centimeter bij gestopt was!


Bijna de hele dag scheen hier de zon en ik heb dan ook heerlijk met Tara gewandeld en ben samen met haar naar Berg en Terblijt gereden om daar wat boodschappen te doen, maar zij bleef wel in de auto want bij de hondenpaal zat alle een oude hond zielig te piepen en daar is Tara dus veel te ontstuimig voor! Verder zijn we 's avonds weer heerlijk uit eten geweest, buiten het maken van koffie en thee en het bakken van een eitje bij het ontbijt heb ik nog geen pan aangeraakt! Ik hou echt vakantie en ik heb al aardig wat steekjes gezet!

Fijne dag!