donderdag 17 oktober 2019

Al dagen .......

Al dagen hik ik er tegen aan, ik wil wel een logje schrijven maar heb een probleempje met mijn ogen wat gelukkig nu aan het opknappen is, maar daardoor komt er niet veel uit mijn handen!

Gelukkig mag ik nu wel laten zien wat ik gemaakt heb voor een kaartenswap waar ik aan deelnam en die ik voor mijn probleem al af had:


Moest deze dus tot een kaart verwerken en ben nu bezig hem nog een keer te borduren om er een ornamentje van te maken voor mijzelf.

Maar ik deed niet helemaal niets! Ik was naar de poppenhuisbeurs in Arnhem en ik keek van tevoren naar de deelnemers en maakte een lijstje wat ik graag wilde kopen en daar was ook een halletje bij.
Dus ik liet dat aan mijn DH zien en zei dat ik dat wilde kopen, waarop hij zei dat hij dat wel even voor mij zou maken!
Afijn na een goed half uur kwam hij terug en daar was mijn halletje en nu ben ik het aan het inrichten!


In tegenstelling tot mijn grote poppenhuis is dit dus een modern halletje en het is dus nog niet af, er komt nog een paraplubak en ik heb ook nog schoenen die onder de door mij gemaakte kapstok moeten komen en ik moet nog wat foto's afdrukken en die bij de andere foto hangen. 


Verder maak ik nog iets van jasjes voor aan de kapstok, maar daar ben ik nog wel even mee bezig, dus de volgende keer krijgen jullie een affo te zien!


Zo dat was het dus voor nu, ik hoop snel weer iets van mij te laten horen, maar doe nu nog even kalm aan,

Fijne dag!