zaterdag 21 februari 2015

Bee voor vier!

Gistermorgen al vroeg richting Schiedam om Ria en Henny op te halen, want we gingen daarna door naar Spijkenisse naar Bep voor onze wekelijkse bee: Plezier voor vier! Nu is het niet zo dat er persé aan quilts moet worden gewerkt, maar gewoon aan handwerk is voldoende en dus zette Bep steekjes aan een borduurwerk, maakte Ria een blokje voor haar tweede Dear Jane en Henny zette steekjes aan een blok voor een kussenhoes en ik ??? Wel ik was nogal duf en had alles meegenomen voor mijn derde blok van de Heart & Homequilt en wat bleek, was ik de ondergrond vergeten, die lag nog thuis op tafel! Dus kreeg ik een stapel bladen van Bep om in te bladeren en hups daar verloor ik mijn hart! Wil je weten waaraan? Wel hieraan, echt een te gekke quilt:


Ik vind hem zo gaaf en weet je, de meeste stofjes heb ik al en kan ik zo uit de kast pakken, het begon dan ook meteen te kriebelen en ik heb het blad van Bep geleend en thuis meteen kopietjes ervan gemaakt, nu ligt het klaar en wacht op minimaal één affo voor ik hier aan echt mag beginnen!
Dus ga ik snel verder met mijn andere projecten zodat ik daar binnenkort een van af heb en ik aan deze beauty kan beginnen!

Fijne dag!