dinsdag 6 augustus 2013

Even snel!

Gisteren Mamma´s nieuwe kamer wezen bekijken en vandaag gaat zij al het contract tekenen! Het gaat nu allemaal heel snel, volgende week gaat zij namelijk al verhuizen!


Hierboven zien jullie haar kamer, met links het keukentje en dan kun je ook  daarna de hoek om en kom je bij de kant waar haar bed zal komen te staan. Bij die openstaande deur ga je dan haar badkamer in.


Een klein keukentje, precies goed voor  haar, ze kan er een magnetron neerzetten en er is een koelkast en een klein diepvriesvak en ruimte voor kopjes en bordjes, er wordt wel verwacht dat zij haar eigen brood klaar maakt.

En dit is haar uitzicht, er wordt nog aan de tuin gewerkt op dit moment, ze zijn ook bezig met het plaatsen van nieuwe zonneschermen.


Zo nu weten jullie dus dat ik het de komende dagen echt gigantisch druk ga krijgen en dus niet veel energie zal hebben om te schrijven, maar waarschijnlijk ook niet voor steekjes!

Maar als ik uitgeput op de bank neer zijg (Grijns!) dan kan ik wel genieten van deze schitterende orchidee die weer staat te bloeien in de vensterbank:


Twee takken vol met prachtige grote bloemen, wat is hij weer mooi en dat enkel op een scheutje water in de week!

Zo en nu met Tara naar de dierenarts, was gisteren niet meer gelukt dus ik moet er nu echt vandoor!
Fijne dag!

P.S. Tara heeft vanmorgen injecties gekregen, ze heeft een lichte ontsteking aan de baarmoeder en waarschijnlijk wordt deze er over een paar weken uitgehaald, maar ze is levendig en speels en heeft geen koorts dus het valt allemaal gelukkig mee!