maandag 23 januari 2012

En de winaar is ....

Het was best spannend zoveel dames die plots besloten nog volger te worden en mee wilden doen met mijn give away en zo gebeurde het dat er dames bij waren die regelmatig langs kwamen en nu tot de ontdekking kwamen dat ze geen officiële volgers waren! LOL!!
Allemaal werden jullie op een lijst gezet en toen door elkaar gehusseld, waarop DP een nummer mocht kiezen en dit is de winnares:  Ulla van Ulla's Quiltworld uit Eurajoki, Finland!  Nu meiden dat betekent dus dat ik echt heel goed mijn best moet gaan doen, want kijk maar eens naar een paar creaties van haar!Ze houdt duidelijk net als ik van Japanse stoffen en creaties! Wat een leuke dingen heeft ze gemaakt, kijk maar eens op haar blog, zoveel leuks te bewonderen!
Wel wat zal ik nu eens voor haar maken?? Ja ik weet het al, ik maak een witte duif voor haar en deze gaat eind van de week op de post!
Tenminste als ik van haar haar adres binnen heb!
Sorry voor jullie allen die deze keer niets hebben gewonnen, maar binnenkort heb ik weer een mijlpaal en dan mag iedereen die reageert meedoen!
Verder heb ik bijna geen steekjes gezet, want we waren druk bezig in huis en als maatje moet je dan wel hand- en spandiensten verlenen! DP is begonnen met het plaatsen van de lambrisering in de hang, wat geen gemakkelijke klus is!


Ook werd er weer wat geverfd, nu ja gegrond moet je dan geloof ik zeggen! Maar daar ga ik vandaag weer meer verder! En om het zware werk te verlichten bakte ik een appeltaart, maar voor ik een foto kon nemen was hij al voor de helft opgepeuzeld!Zo de winnares is bekend, de klus is weer wat verder en de appeltaart is nu wel helemaal in hongerige of gewoon snoeplustige magen verdwenen en ik heb nog een hele hoop te doen vandaag, dus ik ga aan de slag en wens jullie een FIJNE DAG!!