zondag 27 mei 2012

Bloemen!!

Vrijdagavond besluiten we dat we zaterdag lekker vroeg naar de markt in Rotterdam zullen gaan voor verse vis en ik zeg: Dan koop ik daar wel bloemen voor binnen, want de roosjes zijn uitgebloeid die op tafel staan! Okay zegt DP en dat doen we dus.
Zaterdag liepen we om half negen tussen de kraampjes en na de vis te hebben gekocht, noten en kruiden te hebben ingeslagen, gaan we richting bloemen! Bij de eerste bloemenkraam is het al raak, daar staan de lievelings bloemen van DP Duizendschonen,


nu daar gaan dus drie bossen van mee, maar ik zie ook prachtige rode rozen, nu die moeten natuurlijk ook mee! 


Ondertussen loopt DP verder en zegt dan dat hij nog een hele mooie bos heeft gezien en even later sjouw ik met drie bossen bloemen naar de auto, maar zeg nu zelf dit is toch beeldschoon!


De vis op de barbecue klaargemaakt door DP smaakte verrukkelijk en ondanks het glaasje wijn dat ik er bij dronk, ben ik toch weer afgevallen en straks komt Mams, ik zet de Duizendschonen buiten op tafel zodat zij er ook van kan genieten en iedere keer als ik naar binnen moet voor iets te halen passeer ik de andere twee  bossen en geniet er driedubbel van!! Is het niet het mooiste jaargetijde dat er is, binnen en buiten genieten! Fijne dag!

P.S. De lapjes komen volgende week weer aan de beurt, nu even mijn hand rust gunnen!