woensdag 11 november 2015

Ik weet het!

Ik had beloofd om gisteren al een tweede logje te schrijven, maar had het druk met ziekenhuisbezoek en het huis een grote beurt geven, was wel nodig na drie dagen afwezigheid en een lading bladeren voor de deur die met elke stap mee naar binnen worden genomen! Heb ook nog niet veel steekjes gezet en dus kan ik daar niet veel van laten zien, maar jullie hebben nog genoeg te goed van het quiltweekend, zoals:


Ja zeker, we hadden een pyjama party! Er waren een paar schitterende exemplaren bij! We hebben krom gelegen van het lachen en dan daarbij nog een te gekke bingo met boeren (nee meer vertel ik niet!) maakte de zaterdag avond tot een hele happening!
Maar weet je er waren ook cadeautjes, zoveel dat Marleen voor ieder van ons een tasje maakte om alles mee naar huis te nemen!

Er waren vooral veel zelf gemaakte cadeautjes en sommige waren zo mooi gemaakt! Kijk eens naar dat mooie etui en dat schattige Lavendeljurkje! Maar eigenlijk was alles met liefde en aandacht gemaakt!

Maar goed ik had jullie nog wat Show & Tell beloofd en hier dan ook wat prachtige quilts:


 Zoals jullie zien zijn mijn foto's niet erg scherp, zal morgen wat betere opvissen bij andere! Maar we hadden ook nog een swap en daar kan ik wel wat foto's van laten zien!De opgave was: Maak een Mugrug met als onderwerp:
De Boerderij!

Nu geloof mij er waren echt heel mooie en bijzondere exemplaren bij:

Nu ik heb niets teveel gezegd toch! Hieronder mijn eigen bijdrage!


Zo eindelijk toch een tweede logje over het weekend,nu hoop ik deze week toch ook nog wat van de Show & Tell te kunnen laten zien!

Fijne dag!