maandag 5 december 2011

Oude Winterse Lappen en ...

En? Ja natuurlijk was er weer een lettertje af en zo gaaf als er weer een rijtje vol is! Kijk:


Als het blijft lukken, dan hoop ik dus volgende week de hele linker kant vol te hebben! Ondertussen ben ik druk op zoek naar andere dingen die ik er in wil hebben en ik moet ook op stramien uit, want alles is  
  bijna op en ik heb niet genoeg meer voor de grote vakken, maar volgende week twee keer naar Crownstitches, dus dat komt wel goed. En ondertussen ben ik ook bezig de winterquilts te voorschijn te halen, ze hangen nog niet allemaal op hun plekje, maar heb ze wel even op de foto gezet. Links een klein quiltje gemaakt van een groot panel, de rest zie je hieronder. Deze hing vroeger boven mijn bureau op kantoor, helaas moest hij korter worden gemaakt dan eigenlijk de bedoeling was om daar te passen.

En dan was er ook nog dit schattige quiltje, dat kreeg ik vorig jaar bij de Kerstruil, heel passend voor ons want de Kerstman verslaapt de hele Kerst!


Zo ik krijg een druk dagje vandaag, heb geen idee of ik aan steekjes maken toekom, eerst boodschappen doen en dan naar Mams, dus er komen weer heel wat kilometers op Kaatje haar stand! Maar het zal in ieder geval gezellig zijn! Fijne dag!